Julekort kontra sparetid Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Juletid kontra sparetid

Kære fornavn

Vi kommer jo ikke uden om, at julen efterhånden er ved at rulle ind over det ganske danske land, hvad end vi er klar eller ej. Det store spørgsmål for mange virksomheder er derfor; Hvad skal vi gøre i forbindelse med julen? 

Men hvorfor ikke tage denne lejlighed til at kontakte de personer, du har haft god kontakt med i årets løb. Ikke kun er det en glædelig undskyldning for at kontakte dem, men det er også en god måde at runde året af på og (forhåbentlig) fortsætte det gode samarbejde ind i næste år. Dermed ikke sagt at du absolut skal give vin eller en ged eller noget helt tredje, men bare den simple hilsen kan gøre meget.
Du behøver ikke engang lave et decideret julekort. Du kunne i stedet få skabt et mere generisk kort, som kan bruges til diverse formål året rundt (receptioner, hilsner i forbindelse med andre årstider eller helligdage). Dermed vil det blot være hilsnen inde i kortet, der skaber julestemningen.

Som eksempelvis dette kort:
Generisk julekort - brug det også til andre ting såsom receptioner mv.
Eller - hvis det alligevel lige skal boostes lidt med julestemning - kan du købe et par ark klistermærker, som illustrerer jul/nytår.
Der er dog naturligvis noget særligt over et egentligt julekort, og det kan laves i meget små oplag og til en meget beskeden pris. Selvom der naturligvis altid er besparelse ved at få lavet flere i ét hug - igen, så kan du lave til flere år ved ikke at skrive et årstal.
De bedste hilsner,
Nadja Houmøller
Tlf. 31 46 00 40 | nadja@adelhou.dk

ADELHOU Design & Communication
Del dette nyhedsbrev med andre:
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Følg ADELHOU på Facebook
Følg os på Facebook