Kan du optimere dit nyhedsbrev? Se nyhedsbrevet online her
 
 
 
 
 
 

Kan du optimere dit nyhedsbrev?

Eller famler du i blinde...?
Hej fornavn

Mange firmaer har i dag et nyhedsbrev, da det er en optimal måde at kommunikere med sine modtagere på. Bl.a. fordi mailen ryger direkte i deres indbakke, så de kan læse den, når det passer dem. 

Nogle udarbejder deres nyhedsbrev i Outlook med en vedhæftet pdf eller billede. Det er ikke at anbefale, så hvis du er en af dem, så læs endelig videre! Andre vælger at bruge et professionelt nyhedsbrevsystem, hvor de nemt kan administrere de lovpligtige til- og afmeldinger samt kan se udførlig statistik.

Data er gud!

Der er meget snak om Big Data, og der hersker en overordnet holdning om, at "Data er gud". Det er absolut også helt korrekt et langt stykke hen ad vejen, men det kræver, at man har et system, der kan levere data, og at man dernæst kan analysere og forstå data, og dermed optimere ud fra dette.

Følgende info bør kunne fås ved en nyhedsbrevudsendelse:

1. Hvor mange der åbner nyhedsbrevet
2. Hvor mange der klikker på links i nyhedsbrevet
3. Hvilke historier/nyheder der klikkes der på
4. Hvilke platforme nyhedsbrevet åbnes på

Med disse grundlæggende informationer kan man hurtigt komme videre med at optimere. Eksempelvis ved at lave emnelinie tests, hvor man splitter sin database i to testsgrupper og ser hvilken emnelinie, der giver bedst åbningsrate.

Dog er åbningsraten ikke alfa og omega. For hvad hjælper en markant øget åbningsrate, hvis man oplever en tilsvarende mindre klikrate eller interaktion end normalt? 

Jeg har i et tidligere nyhedsbrev skrevet lidt om at lave optimalt indhold - læs det her >
Ubivox nyhedsbrevsystem
Nyhedsbrevsystemer

Deres findes en række gratis nyhedsbrevsystemer (fx MailChimp) - ofte har de dog en begrænsning af funktioner eller antal modtagere. Jeg bruger selv det danske nyhedsbrevsystem Ubivox, som er super brugervenligt og med danske tekster (man kan dog også lave en engelsk version, hvis man ønsker dette). Fordelen er, at du får dansk support, og du kan trække dansk moms fra i dit regnskab. Og så støtter du også et dansk firma, hvilket jo ikke gør noget.

De sørger for, at dine nyhedsbreve ikke ryger i spam, og at det ser ens ud på alle platforme. Du bygger blot nyhedsbrevet op i en nem editor, hvor du kan trække elementer rundt, som du lyster.

Prisen for Ubivox starter på 90 kr./md. ex. moms
(hvilket du ikke engang kan få 3 kopper Cafe Latte for...)

Jeg har en række kunder, der anvender Ubivox - nogle laver selv nyhedsbrevene, mens andre får hjælp af mig, så de kan koncentrere sig om det, de er bedst til. Hvis du har lyst til at høre mere om Ubivox, er du velkommen til at kontakte mig.

Uanset hvad, kan jeg kun anbefale, at du skynder dig at komme over i et nyhedsbrevsystem, hvis du ikke allerede er det.

OBS! Ubivox har ikke betalt for at blive omtalt - de nævnes pga. min egen positive erfaring.
De bedste hilsner,
Nadja Houmøller
Tlf. 31 46 00 40 | nadja@adelhou.dk

ADELHOU Design & Communication
Del dette nyhedsbrev med andre:
 Send til en ven Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del nyhedsbrevet
Følg ADELHOU på Facebook
Følg os på Facebook